Een Geïsoleerde stalen pui 
of stalen kozijnen en buitendeuren

Een stalen pui met grote glaswanden is de allerbeste oplossing als u veel licht in uw woning wilt toelaten, maar de kou buiten wilt houden. Stalen buitenkozijnen met openslaande deuren zijn rank en slank, omdat staal een grote structurele kracht heeft. Zeker in vergelijking met kunststof, aluminium of houten kozijnen, die breder en dikker moeten zijn voor dezelfde constructieve stevigheid en draagkracht.

Stalen pui - isolatie verzekerd

Eeuwenlang waren stalen kozijnen buiten alleen geschikt voor onverwarmde ruimtes, zoals oranjerieën en veranda’s. Stalen kozijnen en stalen buitendeuren geleidden immers uitstekend waardoor de ruimte amper te isoleren was. Ook condensatie en roestvorming waren een probleem. Dit is nu allemaal verleden tijd. We gebruiken tegenwoordig innovatieve stalen profielen met een zogenaamde ‘thermische onderbreking’ van kunststof. Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische brug zorgt - in combinatie met dubbel of triple glas - voor uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen pui. Er is amper warmteverlies, dus zo bespaart uw stalen buitenpui kosten voor verwarming.

Onderhoudsvrije Stalen kozijnen en buitendeuren

Moderne stalen buitenkozijnen, deuren en ramen zijn een in alle opzichten duurzame keuze. Een metalen buitendeur kán makkelijk gerecycled worden, maar dat hoeft niet, want hij gaat een mensenleven mee. Het staal is sendzimir verzinkt en daarna in de gewenste kleur gepoedercoat. Hierdoor krijgt roest geen kans. Het onderhoud van een stalen buitenpui is minimaal. Eén keer per jaar een sopje tegen het stof, dat is genoeg. Al moet u natuurlijk wel af en toe de ramen lappen om optimaal te profiteren van de lichtinval door uw prachtige stalen buitenpui.

Maatwerk in stalen openslaande deuren

We krijgen regelmatig klanten met een plaatje van houten of kunststof ramen, kozijnen, schuifdeuren of puien en de vraag: “Kunnen jullie dit ook maken in staal?” Het antwoord is in 99% van de gevallen “Ja!”. Sterker, in staal wordt het bijna altijd mooier, ranker en duurzamer dan op de foto. We leveren perfect maatwerk volgens uw eigen ontwerp of dat van uw architect of designer. En alles kan: staal en glas buitendeuren met driepuntssluiting conform het politiekeurmerk, volglas deuren met een minimaal randje staal als kozijn, een klassieke of juist Mondrianeske indeling van de glasvlakken, ramen met een draai/kiep-functie… desgewenst voeren we uw gehele woning uit met stalen ramen en kozijnen, tot en met het klapraampje van het toilet.

Stalen pui op maat laten maken?

Wij produceren al onze stalen kozijnen, ramen en openslaande deuren in onze eigen werkplaats, en verzorgen het complete proces, van het inmeten en ontwerpen tot en met de montage bij u thuis. Vanuit ons bedrijf op de Veluwe bedienen we heel Nederland, en soms zelfs de rest van de wereld. Dus wáár u ook uw stalen pui wilt laten installeren, bij Steellife bent u zeker van topkwaliteit in staal. 

Benieuwd naar de prijs
van een stalen buitendeur?

Binnen 24 uur offerte

Voorbeelden 
van stalen Buitendeuren

Stalen geïsoleerde buitenpui
Stalen geïsoleerde buitenpui
Stalen Geïsoleerde buitenpui in Sint-Michielsgestel
Stalen Geïsoleerde buitenpui in Sint-Michielsgestel
Stalen buitenpui
Stalen buitenpui
Stalen buitenpui geïsoleerd
Stalen buitenpui geïsoleerd
Rank stalen buitenkozijnen
Rank stalen buitenkozijnen
Stalen buitenkozijnen
Stalen buitenkozijnen
Geïsoleerde stalen buitenkozijnen
Geïsoleerde stalen buitenkozijnen

Next page