Een stalen deur of trap
in 6 heldere stappen

De werkwijze van Steellife is efficiënt waardoor het zeer aantrekkelijk is om hier uw stalen sfeerelementen voor uw interieur of exterieur te laten realiseren. Hoe dat gaat? Onze werkwijze bestaat uit 6 heldere stappen. Lees hieronder hoe het uitkiezen en plaatsen van een stalen deur of trap in zijn werk gaat.


 Stap 1 

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar stalen deuren, ramen of een trap? En wilt u weten wat dat kost? Dat is heel gemakkelijk. Geef uw wens met de globale maten aan ons door en ontvang een gerichte prijsindicatie. Geheel vrijblijvend uiteraard.

 Stap 2 

Meer zien en bespreken

Spreekt de prijs u aan en wilt u meer zien en weten? Van harte welkom om onze stalen deuren, trappen en trapleuningen in onze showroom in Elspeet te komen bekijken. Bespreek meteen uw wensen en ontdek de veelzijdige mogelijkheden. 

 Stap 3 

Meten is weten!

We komen graag bij u langs om de exacte maten van uw stalen deur, raam of trap in te meten. We bepalen ter plekke wat handig en nodig is. Doet u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar ons inmeetformulier.

 Stap 4 

Duidelijkheid!

U ontvangt van ons een definitieve offerte en een tekening van uw stalen deur, raam of trap ter goedkeuring. Alles staat netjes zwart op wit. Na uw akkoord gaan we starten met de productie en uitvoering. Alles volgens afspraak.

Stap 5

Eigen productie

Met de grootste zorg maken we uw stalen deur, raam of trap op maat. Zwart gepoedercoat, of in een andere kleur. Vakmanschap van SteelLife. Tot in de kleinste details.

 Stap 6 

Montage op locatie

Onze eigen monteurs zorgen voor de perfecte plaatsing. We geven uw interieur precies die uitstraling die u voor ogen had. En we gaan voor 100% klanttevredenheid. SteelLife by Roukens. Uw stijl met staal. 

Stalen deuren en trappen voor een mooie uitstraling