de prijs van een 
stalen deur met glas

Onze stalen deuren zijn de prijs waard


Natuurlijk is bij de keuze van passende stalen deuren prijs een belangrijk criterium. Nu zijn wij niet de goedkoopste leverancier voor stalen deuren op maat. Daar staat tegenover dat onze metalen deuren hun prijs dubbel en dwars waard zijn. U kiest voor een vlekkeloze esthetiek en robuuste kwaliteit, waardoor wij met een gerust hart 10 jaar garantie kunnen bieden. Wij weten: Steellife stalen deuren op maat gaan langer dan een mensenleven mee.

Hoe maken wij een stalen deur op maat?

Gedurende de productie is staal een weerbarstig materiaal. Het is minder makkelijk te bewerken dan hout, sterker, stijver en zwaarder. Maar is het product eenmaal af, en is het vakkundig gemaakt, dan zijn diezelfde eigenschappen ineens belangrijke voordelen. Staal is duurzaam, nagenoeg onverwoestbaar en - mocht het ooit zover komen - gemakkelijk re recyclen. Graag geven wij u hieronder enkele geheimen van onze metalen deuren prijs…


Stalen profielen als basis

Wij maken onze metalen deuren op maat van speciaal voor ons vervaardigde profielen van een hoogwaardige kwaliteit staal met een homogene samenstelling. Wij zagen deze profielen in onze werkplaats op maat aan de hand van bij u ter plekke opgenomen afmetingen. Het hele project is in één hand, waardoor fouten nagenoeg uitgesloten zijn. 

Lassen en slijpen

Zijn de losse onderdelen gereed, dan lassen onze vakmensen ze zorgvuldig aan elkaar. Ook dit vraagt om het nodige vakmanschap, want de kwaliteit van een las bepaalt de sterkte van de constructie. Vervolgens slijpen we de lasnaad schoon, om een mooie vlakke overgang te krijgen. In het ideale geval is in de uiteindelijke deur de plek van de las nagenoeg onzichtbaar.


Poedercoaten

Het opbrengen van een poedercoating is eigenlijk het enige werk dat wij níet intern kunnen uitvoeren. De maatwerk stalen deuren en kozijnen worden bij onze vaste leverancier met een elektrische lading statisch gemaakt om de poedercoating aan te trekken, die er vervolgens op wordt gebakken. Een beetje vergelijkbaar met het emailleren van sierraden. Het resultaat is een optimaal beschermde stalen deur, goed voor miljoenen keren openen en sluiten.

Topkwaliteit glas

Vanzelfsprekend mogen ook bij de inkoop van onderdelen voor onze stalen deuren prijzen nooit een hoofdrol spelen. Wij kiezen voor het allerbeste glas uit de fabrieken van de Europese marktleider Saint Gobain. Deze Franse onderneming staat garant voor topkwaliteit (veiligheids)glas, ideaal voor toepassing in metalen durende glazen ramen worden precies op maat gemaakt voor elke maatwerk metalen deur, en vastgelijmd in het metalen profiel. Daardoor kunnen we ze indien nodig probleemloos vervangen.

Terug naar de metalen deuren prijs...

Wij durven wel te beweren dat onze stalen deuren prijs-gewijs zeer concurrerend zijn. Dat komt doordat wij zélf alle soorten metalen deuren op maat produceren. U koopt dus uw maatwerk deuren bij de fabriek, zonder tussenkomst van groothandel en bouwmarkt. Wilt u meer weten over de kosten voor metalen deuren in uw woning of bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

de prijs van een 
stalen binnendeur

Binnen 24 uur offerte

 Een snelle offerte  (1 minuut) 

Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

 een Uitgewerkte offerte (5 minuten) 

Laat ons alle details en wensen weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen binnendeur.

liever in het echt zien?
welkom in onze showroom!

Voor de stalen binnendeuren die wij leveren, stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Laat ons de globale maten en uw wensen weten en wij gaan aan de slag voor u. Liever eerst onze producten in het echt zien? In onze showroom kunt u (op afspraak) stalen deuren, trappen en trapleuningen bekijken en de mogelijkheden bespreken. Van productie tot montage, wij regelen alles voor u. Van harte welkom!