Stalen deuren 
met garantie

10 jaar garantie op kwaliteit


Een stalen deur is een tijdloos mooi en goed product. We geven dan ook 10 jaar garantie op onze stalen deuren (het glas uitgezonderd) en 5 jaar garantie op taatsscharnieren. En daarnaast garanderen we u plezier van uw schitterende kwaliteitsproduct.

stalen deur Onderhoud

Stalen binnendeuren en wanden zijn onderhoudsarm. De poedercoating verkleurt niet en u maakt de deuren gemakkelijk schoon. Een beetje water - eventueel met wat Glassex - is al voldoende. Grondig soppen met schoonmaakmiddelen mag ook natuurlijk.


Poedercoating in elke kleur

Al onze stalen binnendeuren en wanden zijn voorzien van duurzame poedercoating. Allereerst zorgen we ervoor dat het staal helemaal glad en schoon is. Dan spuiten we er een poederlak over met een zeer fijne structuur. Dit zorgt voor een matte look. Gewilde kleuren zijn zwart (in allerlei kleurschakeringen) of antraciet, maar ook wit, crème of donkerblauw wordt veel gebruikt. Welke kleur u ook wenst, alle RAL-kleuren zijn leverbaar. De poederlak is puur (zonder chemische middelen voor een betere hechting), keihard, UV-bestendig (en dus kleurvast) en heeft tal van voordelen boven vloeibare verf. De poedercoating beschermt tegen roest en beschadigingen. Wilt u het staal later toch een ander kleurtje geven? Ook dat is mogelijk. De poedercoating is overschilderbaar.


Eigen montage

Kiest u voor montage door Roukens SteelLife? Verstandig! Wij maken uitsluitend gebruik van eigen mensen om de kwaliteit te kunnen garanderen. U hoeft zelf niets te doen: uw stalen deur wordt vakkundig door ons geplaatst met zo min mogelijk overlast. En snel, want onze eigen montageteams klaren de klus meestal in een halve dag.